maanantai 1. toukokuuta 2017

Visitlohjan viikon vinkit viikolle 18


5.5.2017 SOIVAT SIVELTIMET klo 19 Ravintola Hannes

Virpi Lehto, kuvataiteilija, Pauliina Kallio, harppu, Liisa Rantala, viulu, Keijo Silventoinen, oboe, Airi Hirvonen, piano. Ohjelmassa mm. Saint-Saëns (Fantasia harpulle ja viululle), Debussy, Dallier, Albinoni ja Judin. Konsertissa kuvataiteilija Virpi Lehto maalaa teoksen jokaisen musiikkikappaleen innoittamana. Liput: alk. 15€ Baarista mahdollisuus ostaa pikkusuolasta. 


4. 5. ja 6.5.2017  Lohjan Teatterin fantasiamusikaali Hiidenkartanon arvoitus

Lohjan Teatteri panostaa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi täysin paikallisin voimin tehtyyn uuteen lastenmusikaaliin. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Lohjan Teatterin johtaja-ohjaaja Sari Niinikoski.  Musiikki, jonka säveltää Joni Pitkonen, koostuu uusista sävellyksistä, kansanmusiikista ja räp-musiikista. Tarina pohjautuu suomalaisiin kansantaruihin, mytologiaan ja sananlaskuihin. Näin tuodaan vanhaa kansanperinnettä lasten ja nuorten tietoisuuteen hauskalla tavalla uuden musikaalin kautta.  Mukaan on valittu 20 lasta ja nuorta ja myös vanhempia harrastajanäyttelijöitä. Liput: Perushinta 12€

http://lohjanteatteri.kotisivukone.com

6.5.2017 klo 11 - 18 Sinun Hetki-  hyvinvointi- ja hemmottelumessut Åsvallassa

Luvassa ihania näytöksiä, huippuluentoja, vajaat 30 näytteilleasettajaa ja suussa sulavia, terveellisiä herkkuja, maistatuksia sekä arvontoja ja huipputarjouksia. Ilmainen tapahtuma.

6.5.2017 klo 8 - 15 Nahkurintorin kirpputori

Perinteinen Nahkurintorin kesäkirpputori avautuu 6.5. klo 8.
www: www.melanvaantajat.com/

Puhelinnumero: 040 547 9149

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti