maanantai 6. maaliskuuta 2017

Visitlohja viikon vinkit viikolle 10

Keväiseen viikkoon tohinaa ja tulkintaa


Pe 10.3.2017 klo 19:00Lauluyhtye Klassikko Hilman Herkussa


Lohjalainen lauluyhtye Klassikko esiintyy kahvila Hilman Herkussa . Alunperin Lohjan Teatterin naisnäyttelijöistä koottu lauluyhtye esittää tuttuihin melodioihin tehtyjä kappaleita hulvattoman hauskoin uusin sanoituksin.

Liput 5€/kpl
Järjestäjä: Kahvila Hilman Herkku
Tapahtumapaikka: Virkkalantie 15, Virkkala
Sähköposti: ninagranath@hotmail.com

Pe 10.3.2017 klo 19:00 New Orleans Stompers Cafe Laurissa

New Orleans Stompers Alvi Leppälä, Kimmo Leppälä, Ilkka Leppälä, Jukka Järvelä ja Robi de Godzinsky. Liput 15 euroa ennakkoon Cafe Laurista.
Järjestäjä: Cafe Lauri

Cafe Lauri, Kauppakatu 16, 08100 Lohja
info@cafelauri.fi
Puhelinnumero: 044 081 9888

La 11.3.2017 klo 17:00 Tänks, Juice! -musikaali

Tänks, Juice! ei ole elämänkerta vaan humoristinen ja viihdyttävä keski-ikäisten nostalgiamatka rockfestivaaleille. Festivaalit sijoittuvat keskelle kaunista Suomen suvea entiselle pellolle. Festariyleisöä riittää joka lähtöön! On kansanedustajapariskunta Petsku ja Tellu Virtanen sekä viereisessä teltassa heidän nuoruudenystävänsä, naistenkaataja, Simppa. Festareita värittävät myös umpirakastunut aviopari, rakkautta pohtivat puumanaiset ja kovia kokenut nuorisorikollinen sekä elämää nähnyt pullomummo. Järjestyksenvalvojat pitävät festarimenoa aisoissa ja pohtivat: “Kannattaako pellot laittaa rukiille vai rockille?” Paikalle ilmestyy myös Petskun ja Tellun ulkomailla asuva tytär poikaystävänsä kanssa tuoden mukanaan yllätysuutisen. Mitä kaikkea festareilla tapahtuukaan? Löytääkö joku tosirakkauden tai uuden suunnan elämäänsä?

Näytelmää siivittää livebändin säestämänä laaja kirjo Juice Leskisen hienoa, koskettavaa tuotantoa tuntemattomista tunnettuihin lauluihin.

Liput 25/22 €
S-Etukortilla -2 €
Ennakkoliput voi ostaa osoitteesta Lippu.fi ja sen myyntipisteissä voi käyttää myös mm. Smartum-kulttuuriseteleitä! Lippu.fi kautta ostettuihin ennakkolippuihin lisätään palvelumaksu 2,50 €

Järjestäjä: Teatteri Trala
Tapahtumapaikka: Teatteri Trala (Kala-Kokkosentie 4, Lohja)

Su 12.3.2017 klo 16:00 – 18:00 TenavaTohinat Pusulan koululla

Pusulassa järjestetään tämän kevään Tenavatohinat sunnuntaina 12.3.2017 klo 16.00 - 18.00 Pusulan koululla, Kaukelantie 1 03850 PUSULA. Sisäänkäynti koulun pääovesta.

Tapahtumassa pääsee temppuilemaan 12 m pitkällä ilmapomppupatjalla, taituroimaan erilaisilla temppupisteillä, pelaamaan ilmapallotennistä, kokeilemaan heittotarkkuutta, ynnä muuta mukavaa. 
Perheen pienimmille on rakennettu oma peuhunurkkaus, jossa voi puuhailla isoilla pehmorakennuspalikoilla oman halunsa mukaan.

Iloisessa perheliikuntatapahtumassa lapset liikkuvat yhdessä omien vanhempiensa, isovanhempiensa tai jonkun muun aikuisen kanssa ja heidän valvonnassaan. 
Puuhailun lomassa voi nauttia myös puffetin antimista.

Tapahtuma on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille. 
Pääsymaksu 3,50 € yli 1v-lapsilta, S-etukortilla 2,50 €, aikuiset maksutta. 
Tapahtumaan tulijoiden kannattaa varata mukaan käteistä ja mahdollisuuksien mukaan pikkurahaa mahdollisia puffet-ostoksia varten.  Tapahtumaan on hyvä ottaa mukaan sisätossut.

Pusulan Tenavatohinat järjestää Lohjan Liikuntakeskus Oy yhteistyössä MLL Pusulan paikallisyhdistyksen kanssa.

Tapahtumapaikka: Pusulan koulu, Kaukelantie 1, Pusula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti