perjantai 15. huhtikuuta 2016

Mitä tänään tekisi

Viikon vinkeistä päiväretkiin


Aloitin tämän päivän Kahvila konditorian St.Honorén aamiaibuffetilla. Herkkuja nautiskellessani järjestelin mielessäni tulevan viikon Visitlohja vinkkejä. Siinä pohtiessani tuli mieleen, että miksipä en tekisi myös erilaisia retkivinkkejä Lohjalle.Asiakkaat kysyvät meiltä usein, että mitä tekisin ensi viikolla sukulaisten kanssa Lohjalla tai jopa, että mitä tekisin tänään, kun on muutama tunti aikaa viettää Lohjalla. Näihin kysymyksiin ajattelin varautua Mitä tänään tekisin – blogikirjoitusten muodossa. 

Pyrin kirjoittamaan retkivinkit aina oman tekemisen ja kokemuksen kautta. Menovinkini eivät siis aina välttämättä ole jotain uutta ja erilaista, vaan pienikin juttu voi joskus pelastaa kokonaisen päivän


Mitä tänään tekisin: Kahvilaherkkuja, keväinen luontoretki ja lautapelejä

Aamun aloitin Kahvila konditoria St. Honorén aamiaisbuffetissa. Tarjolla oli minisämpylöitä vuohenjuusto- ja kinkkutäytteillä, croissanteja, kylmäsavustettua lohta, leipäkakkua, hedelmäsalaattia sekä useampia jälkiruokaherkkuja. Sanomattakin on selvää, että töihin lähinnä pyörin kuin kävelin.

St. Honorén aamiaisbuffet järjestetään seuraavan kerran Lohjan Kahvilapäivänä 2.6.2016, mutta toki suosittelen lämpimästi vierailemaan lohjalaisissa kahviloissa aamiaisella koska vain. Täältä löydät lisää tietoalohjalaisista kahviloista.

Iltapäivällä suuntasin palaveriin Lohjantähteen ja siinäpä samalla törmäsin lohjalaisen lautapeliyrityksen Doorway Gamesin järjestämään lautapelipäivään. Lautapelien pelaaminen on yksi suosikki ajanviettotavoistani, ja olisin tähän pysähtynytkin, ellei olisi ollut kiire palaveriin. Ehkäpä illalla otan lautapelikisat kaverien kanssa? Jos sinulta ei löydy lautapelejä omasta takaa, niin niitä voi vaikka lainata esim. Lohjan kirjastoista.

Työpävän päätteeksi suuntasin pienelle kävelylenkille Lohjanharjun pururadalle. Harjun pururadasta pidän erityisesti sen maisemien takia, jotka aukeavat Lohjanjärvella sekä upeaan harjumetsään. Tällä kertaa kuitenkin huomion vei lupaavat kesän ensi merkit, sinivuokot.

---

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua ja lisää tulossa viimeistään parin viikon kuluttua.  Ehkäpä joku kerta myös vieraskynän muodossa. Ja Visitlohja viikon vinkkejä julkaisin aina viikottain: Ne löytyvät TÄÄLTÄ.

Mukavaa viikonloppua

Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti