torstai 9. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet tuulet


Tammikuu on hurahtanut reippaasti käyntiin ja meillä Lohjan matkailussa valmistaudutaan täydellä tohinalla uuteen matkailuvuoteen ja tuleviin Matka Messuihin.

Matka 2014

Helsingin messukeskukseen suuntaamme siis tuota pikaa. Lohja on mukana Länsi-Uudenmaan yhteisellä osastolla. Tämän vuoden osastolla näkyy vahvasti Tenoripäivät. Messujen päälavalla makupaloja tulevasta tapahtumasta esittää vuoden taiteilija Hannu Orama ja hän myös vierailee osastollamme. Perinteiseen tapaan Omenatyttö tarjoilee Alitalon omenaviintilan omenoita messuvieraiden virkistykseksi. Vuoden 2013 Omenatytöllä Janina Hannulalla onkin työsarkaa, sillä omenoita on varattu 100kg/messupäivä.

Uudet esitteet

Lohjan matkailuesite sekä Länsi-Uudenmaan kartta ovat tulleet juuri painosta. Ennätysmäärän ilmoituksia kerännyt matkailuesite julkaistaan viidellä kielellä ja niistä ensimmäisenä (messuja varten) on painettu suomi, englanti ja venäjä. Ruotsin- ja saksankieliset esitteet tulevat painosta myöhemmin alkuvuodesta. Karttaa ja esitettä tulee jakoon mm. Kaupungin infopisteisiin ja kirjastoihin sekä lohjalaisiin matkailuyrityksiin. Pahimpaan esitenälkään esitteen voi hakea jo nyt meidän infopisteestä Lohjan ABC:lta tai kaupungintalolta.

Matkailutiimin uutisia

Uuden vuoden myötä toivotamme tervetulleeksi myös uuden työntekijän Arja Laineen. Arja toimii matkailu tiimimme Nummi-Pusula vahvistuksena kuntaliitoksen myötä. Iloisia uutisia kuuluu myös Helenalle. Hän meni naimisiin 4.1.14 Lohjan Pyhän Laurin kirkossa. Saamme varmasti vielä kuulla tuoreelta rouva Kontiolta hyviä Häävinkkejä Lohjalla naimisiin aikoville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti