perjantai 15. marraskuuta 2013

Tervetuloa Lohjan Matkailun blogiin

Lohjan Matkailupalvelukeskus
Tervetuloa Lohjan Matkailun blogiin. Tätä blogisarjaa ylläpitää Lohjan Matkailupalvelukeskuksen naiset Minna Ermala, Helena Kontio, Arja Laine sekä harjoittelijamme ja kesätyöntekijämme. Blogissa kerromme retki- ja tapahtumavinkkejä Lohjalle ja kerromme aika-ajoin myös paikallisia matkailukuulumisia. Lisäksi blogissamme vierailevina kirjoittajina toimivat Lohjalla asuvat, kuin täältä pois muuttaneet tai osa-aikaisesti asuvat tunnetut lohjalaiset. Kirjoituksissaan he vastavaat mm. kysymyksiin: Miks Lohja? Mikä Lohjalla on parasta; kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä? Mikä asia Lohjalla kaipaisi pientä viilausta

Lohjan Matkailu


Me palvelemme Lohjan ABC:n yhteydessä ympäri vuoden sekä kesäisin Lohjan torilla kesän infokojussa. Meihin voi olla yhteydessä kun tarvitset ajankohtaisen tiedon Lohjan tapahtumista, nähtävyyksistä ja matkailupalveluista. Toimistoiltamme löydät myös uusimmat matkailuesitteet, matkamuistoja ja karttoja Lohjalta ja lähiseudulta.

Tapahtumat

Tapahtumat Meidät voi tavata myös lohjalaisissa tapahtumissa: Laurinpäivillä, Omenakarnevaaleilla, Menneen Ajan Joulumarkkinoilla ja Tytyrin Kaivosmuseon teemakierroksilla. Meidän kuulumisia ja tekemisiä voit myös seurata Näin Lohjan Matkailussa-blogista.

Kun tarvitset tietoa Lohjasta

Tietoa Lohjan matkailupalveluista ja tapahtumista löydät kotisivuiltamme www.visitlohja.fi sekä Facebookista (lohja - visitlohja.fi)Twitteristä (@visitlohja) ja Instagramista (#visitlohja). Vinkkejämme päiväretkistä Lohjalla saat Äkkilähdöt - blogista. Vastaamme myös mielellämme puheluihin 044 369 1309 ja sähköpostiviesteihin tourist@lohja.fi. Yhteystietomme löydät myös Lohjan Matkailupalvelukeskus välilehdeltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti